Depigmentatie behandeling Amsterdam

  1. Home
  2. Depigmentatie behandeling Amsterdam

Je wilt je altijd op je mooist voelen, het liefste met een stralende huid. Door ouderdom of schade door de zon kunnen er pigmentvlekjes ontstaan. Dit is een vorm van hyperpigmentatie, waarbij er te veel melanine door de huid is aangemaakt. Het is een bekend probleem waar ook een oplossing voor is: depigmentatie behandeling. Ontdek deze behandeling bij Mooiste Ik, jouw schoonheidssalon in Amsterdam.

De voordelen van depigmentatie

Een stralende huid begint bij een effen teint. Kleine oneffenheden, zoals pigmentvlekjes, laten je huid wat onrustig ogen. Dat verhelp je met een behandeling voor depigmentatie in Amsterdam. Het is een milde behandeling die de donkere vlekjes in je huid effectief verwijdert. Een bijkomend voordeel: deze depigmentatie behandeling helpt ook bij het voorkomen van nieuwe pigmentvlekken. Natuurlijk wordt je huid ook van binnenuit gevoed en gehydrateerd. Zo geniet je lange tijd van een prachtige egale huid.

Cosmelan behandeling

De Cosmelan behandeling is een revolutionaire behandeling tegen pigmentvlekken. Bij deze behandeling wordt je huid verzorgd met het bijzondere masker van Cosmelan. Dit huidmasker blijft maar liefst 8 tot 12 uur op de huid zitten en krijgt zo alle kans om diep in de huid door te dringen. Bij de behandeling zijn ook enkele verzorgingsmiddelen inbegrepen die je mee naar huis neemt. Door deze dagelijks te gebruiken, vervagen de pigmentvlekjes langzaam maar zeker.

Mesopeel behandeling

Een mooie toevoeging op de depigmentatie behandeling is Mesopeel. Dit is een chemische peeling die dode huidcellen verwijdert. Tegelijkertijd stimuleert de peeling de aanmaak van nieuwe cellen. Het resultaat? Pigmentvlekjes vervagen langzaam en maken plaats voor een stralende en gezonde huid. De peelings van Mesopeel zijn helemaal af te stemmen op jouw huidtype, waardoor je van de ultieme behandeling geniet. De Mesopeel wordt in combinatie met de Cosmelan gebruikt.

Tarieven depigmentatie

Heb je interesse in een behandeling met Mesopeel of Cosmelan in Amsterdam? Dan is het wel fijn om te weten wat deze behandeling precies kost. Dit is afhankelijk van het type behandeling dat je kiest:

  • Depigmentatie met Cosmelan: € 700,-
  • Depigmentatie met Cosmelan en Mesopeel: € 780,-

Daarnaast is het mogelijk om deze behandelingen te combineren met andere behandelingen bij Mooiste Ik. Bekijk onze tarievenlijst voor meer informatie.

Hoe verloopt een behandeling bij Mooiste Ik?

Kom je voor het eerst langs bij onze schoonheidssalon in Amsterdam? Dan bekijken we eerst de staat van je huid. Zo weten we welke verzorging het beste bij je past. Kies je voor een depigmentatie behandeling met Mesopeel? Dan behandelen we de huid eerst met de peeling. Hierdoor neemt je huid de werkzame stoffen in het masker van Cosmelan beter op. Wij brengen het masker aan op je gereinigde huid, waarna je naar huis gaat. Na 8 tot 12 uur verwijder je het masker zelf en verzorg je het met de meegeleverde verzorgingsproducten. Na enkele weken kom je langs voor een controle en eventuele nabehandeling.

Pigmentvlekken voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen, ook wanneer het om pigmentvlekken gaat. Wil je deze verkleuringen in je huid voorkomen? We geven je een paar belangrijke tips:

  • Gebruik iedere dag een verzorgend product dat je huid tegen de zon beschermt.
  • Ga niet zonnen, ook niet onder de zonnebank.
  • Gebruik geen geparfumeerde verzorgingsproducten op zonnige dagen.
  • Kies voor verzorgingsproducten met vitamine C.
  • Gebruik twee keer per week een exfoliant.

Met de juiste producten lukt het je om pigmentvlekken te voorkomen. Deze vind je bijvoorbeeld in .

Ontdek onze schoonheidssalon in Amsterdam

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon in Amsterdam die effectieve behandelingen tegen pigmentvlekken aanbiedt? Dan ben je bij Mooiste Ik aan het juiste adres. Onze schoonheidssalon in Amsterdam-West is makkelijk te bereiken en werkt enkel met de beste producten. Dankzij de duidelijke en transparante prijzen kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Wij bieden bovendien gezichtsbehandelingen aan voor ieder huidtype, altijd met persoonlijke zorg en aandacht. Zo voel je je altijd welkom in onze schoonheidssalon.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze behandelingen tegen pigmentvlekken? Of ben je benieuwd naar de andere behandelingen die wij aanbiedingen? Stel dan gerust je vragen en neem contact met ons op. Zo kunnen we meteen een afspraak inplannen voor jouw depigmentatie behandeling in Amsterdam.

Menu