Microneedling Amsterdam-West

 1. Home
 2. Microneedling Amsterdam-West

Een gladde, stevige en elastische huid, wie wil dat nou niet? Helaas kan je huid door ouderdom en invloeden van buitenaf zijn veerkracht verliezen. Bij beautysalon Mooiste Ik kun je je huid verzorgen met behulp van microneedling. Hierbij verminderen we de lijntjes en rimpels.

Waarom microneedling voor je huid?

Je huid verliest zijn elasticiteit op den duur. Dat is voor een deel te wijten aan ouderdom. Je huid houdt dan van nature minder vocht vast en maakt ook minder collageen aan Daarnaast is je huid de hele dag blootgesteld aan schadelijke invloeden zoals zonlicht en vervuiling in de lucht. Door ouderdom en de invloeden van buiten maakt je huid minder collageen aan, een stofje dat voor de stevigheid van je huid zorgt.

Hoe werkt microneedling?

Tijdens microneedling werken we met een speciale dermapen. Deze pen is uitgerust met allerlei kleine naaldjes. Door deze piepkleine naaldjes over je huid te laten gaan, ontstaan er kanaaltjes in je huid. Deze kanaaltjes zie je met het blote oog niet, maar je huid wil ze wel weer herstellen. Vervolgens wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. Het natuurlijke geneesproces wordt gestimuleerd, waarbij ook de aanmaak van collageen extra sterk in werking treedt. Het resultaat? Een huid die uiteindelijk voller en steviger aanvoelt.

Waar is microneedling nog meer goed voor?

Een microneedling behandeling is niet alleen goed voor de ouder wordende huid. Het kan namelijk nog meer huidproblemen verminderen of zelfs helemaal verhelpen. Zo is deze behandeling interessant wanneer je last hebt van:

 • rimpels en fijne lijntjes
 • acne
 • littekens
 • pigmentvlekjes
 • grove poriën
 • slapper wordende huid

Bijna iedereen is dus wel gebaat bij een behandeling met deze techniek. Je kunt bovendien verschillende huidproblemen in één keer aanpakken.

Hoe snel zie je resultaat?

Het is bij microneedling belangrijk om je huid de tijd te geven om te herstellen. Dit gaat niet binnen één dag, maar duurt vaak weken. Je ziet niks van dit genezingsproces, maar ondertussen is je huid wel allerlei gezonde stofjes aan het aanmaken. Bovendien zie je het beste resultaat pas na meerdere behandelingen. Zo kan het een aantal behandelingen duren voordat je echt merkt dat je huid aanzienlijk steviger of egaler is geworden.

Onze aanpak: microneedling met een luxe serum

Je wilt natuurlijk het meeste uit je behandeling halen wanneer je voor microneedling bij Mooiste Ik in Amsterdam-West kiest. Daarom gebruiken wij altijd een luxe serum in combinatie met deze behandeling. Wij hebben voor ieder huidtype een geschikt serum, altijd van het erkende merk Mesoestetic. Zo kunnen wij je helpen met een speciaal ontwikkeld serum voor:

 • hyperpigmentatie
 • littekens
 • droge huid
 • haaruitval
 • slappere huid

Wat kost een microneedling behandeling?

Prijslijst microneedling Tarief
Microneedling € 150,-

Bij al onze gezichtsbehandelingen krijg je een gratis huidanalyse.

Altijd een gratis huidanalyse

Kom je bij ons langs voor microneedling behandeling? Dan geniet je altijd van een gratis huidanalyse. Tijdens deze analyse bekijken we de staat van je huid. Tegen welke problemen loop je aan en wat heeft je huid nu echt nodig? Op basis van deze huidanalyse kunnen we de behandeling compleet afstemmen op jouw huid. Zo behaal je het beste resultaat voor je huid. Wil je microneedling combineren met een van onze andere behandelingen? Daar kunnen we je natuurlijk ook advies over geven.

Onze salon in Amsterdam-West

Heb je interesse in microneedling in Amsterdam-West? Onze salon heeft een mooie ligging aan de Jan van Galenstraat. Wij bieden naast microneedling ook andere behandelingen aan. Neem dan contact met ons op voor meer informatie of plan meteen online je behandeling in.

Menu