Microneedling

  1. Home
  2. Microneedling

Kijk je wel eens in de spiegel en vind je dat je gezicht er ouder uitziet dan je je daadwerkelijk voelt? Bij beautysalon Mooiste Ik in Amsterdam verminderen we lijntjes en rimpels met onze microneedling behandeling.

Waarom kiezen voor een microneedling behandeling in Amsterdam West?

Met een microneedling behandeling verminderen we lijntjes en rimpels door de aanmaak van collageen te stimuleren. Rimpels en lijntjes ontstaan namelijk niet alleen doordat je ouder wordt, maar ook door diverse externe invloeden. Denk bijvoorbeeld aan te veel blootstelling aan zonlicht (zonder het gebruik van zonnebrand), roken of gezichtsbewegingen. Al deze invloeden hebben invloed op de aanmaak van onder andere collageen; een stofje dat het weefsel van de huid bij elkaar houdt.

Door middel van microneedling creëren we met een dermapen, een apparaat met zeer fijne naaldjes, allerlei microkanaaltjes in de huid. De huid reageert vervolgens op deze microschade en stimuleert de vernieuwing van cellen. Het is dus eigenlijk een natuurlijk wondgenezingsproces.

Verschillende serums

Voor het beste resultaat brengen we voorafgaand aan de behandeling met de dermapen, een serum aan van Mesoestetic. Dit erkende merk op het gebied van dermocosmetica heeft een breed scala aan serums:

  • Depigmentation solution tegen depigmentatie
  • Skin mark solution tegen littekens (voor zowel gelaat als lichaam)
  • Photoaging solution voor een glowy huid en hydratatie
  • Hair loss solution tegen haarverzwakking of -uitval
  • Mesotox solution voor een botox-effect

Wat kost een microneedling behandeling?

Prijslijst microneedling Tarief
Microneedling € 150,-

Bij al onze gezichtsbehandelingen krijg je een gratis huidanalyse.

Word je mooiste ik met onze microneedling behandeling

Wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op om een intakegesprek in te plannen bij onze schoonheidssalon in Amsterdam West. Maak online een afspraak of neem telefonisch contact op.

Menu