Onze schoonheidsbehandelingen

  1. Home
  2. Onze schoonheidsbehandelingen

Behandelingen

Chemische peeling

Heb je last van storende huidproblemen, zoals acne, littekens, lijntjes of een doffe huid? Het kan goed zijn dat je al van alles heeft geprobeerd, maar dat niks helpt…

Gezichts behandeling

Geniet van een ontspannen behandeling waarna je huid weer straalt. Er zijn een hoop factoren die invloed hebben op de conditie van je huid, bijvoorbeeld stress…

Laser ontharen

Nooit meer scheren, waxen of epileren; dat is voor veel mensen een droom. Mooiste Ik maakt deze droom werkelijkheid met het Soprano Ice Platinum laserapparaat…

Microneedling

Kijk je wel eens in de spiegel en vind je dat je gezicht er ouder uitziet dan je je daadwerkelijk voelt? Bij beautysalon Mooiste Ik in Amsterdam…

Depigmentatie behandeling

De Cosmelan Mesopeel is de oplossing voor een stralende egale huid. De behandeling gericht op het aanpakken van ongewenste pigmentatieproblemen.

Japanese Head Spa

De japanese headspa treatment is de perfecte behandeling voor uw hoofdhuid en haar. Geniet van een reiniging in combinatie met een ontspannende massage.  

De voordelen van een schoonheidsbehandeling

Een huid kan veel te verduren krijgen. Je wordt aan verschillende radicalen, zoals zonlicht en andere chemische stoffen blootgesteld. Hierdoor ontstaan bijvoorbeeld huidveroudering, pigmentvlekken en andere oneffenheden. De uitkomst is de juiste behandeling voor je huid. Hiervoor kun je bij een schoonheidsbehandeling in Amsterdam terecht. In de beautysalon van mooisteik.nl voeren we professionele en pijnloze behandelingen uit.

Diverse soorten schoonheidsbehandelingen

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, afhankelijk van de klachten. De behandelingen zorgen allemaal voor herstel van de huid, zodat deze er weer fris en egaal uitziet.

Chemische peeling

Neem een schoonheidsbehandeling in Amsterdam, zoals een chemische peeling. Deze speciale peeling zorgt ervoor dat acne, lijnen, kleine littekens en andere oneffenheden onzichtbaar worden. Vooraf krijg je een persoonlijk consult en advies. Kies uit diverse peelings, waaronder amandelzuur, mesoéclat, glycolzuur en global eyecon. Voor elk huidtype is er wel een heerlijke peeling beschikbaar.

Laser ontharing

Overbeharing is vaak een hardnekkig probleem. Geen zin om altijd te moeten scheren en zonder gedoe naar het strand? Dan zou je eens een laserontharing kunnen overwegen. De lichttherapie laat de haartjes voorgoed verdwijnen, doordat de laser tot diep in de huid doordringt. Het haarzakje wordt vervolgens gedeactiveerd. Onze schoonheidssalon in Amsterdam gebruikt de speciale Soprano Ice Platinum laser. Met deze koude technologie voel je geen pijn en hitte op de huid.

Microneedling

Deze techniek vermindert rimpels in de huid. Kleine naaldjes prikkelen de huidcellen door ze te beschadigen. Vervolgens start het zelfherstellende vermogen van de huid, waardoor deze zich gaat vernieuwen. Het stofje collageen wordt opnieuw geactiveerd. Het gevolg is dat de rimpels langzaam verdwijnen.

Gezichtsbehandeling

De schoonheidssalon van mooisteik.nl biedt ook een passende gezichtsbehandeling, zodat huidproblemen snel zullen verminderen. Naast het optische effect is een gezichtsbehandeling een heerlijke en ontspannen behandeling. Je krijgt een peeling, masker en heerlijke crème op je gezicht, zodat je weer fris voor de dag komt. Kies uit verschillende reinigingen, peelings en anti-age behandelingen.

Plan jouw schoonheidsbehandeling in

Wil je een schoonheidsbehandeling in Amsterdam inplannen of wil je meer informatie over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.

Menu