De japanese headspa treatment is de perfecte behandeling om het hoofdhuid en haar te reinigen. Geniet van een reiniging in combinatie met een ontspannende massage. Waarbij het vuil en talg uit de poriën van de hoofdhuid wordt verwijdert. Na het reinigen krijgt u een massage aan het hoofd, nek en schouders. Hiermee wordt de bloedcirculatie rondom de hoofdhuid bevorderd. Als resultaat een gezonde hoofdhuid en betere haarkwaliteit. Geef een instant boost aan je haar door een unieke samenstelling van boosters en vitamines te koppelen aan de behandeling. Voor de krullenbollen onder ons is het ook mogelijk om de ‘embrace your curls’ treatment te boeken waarbij het haar in perfecte krullen worden gestyled.

De voordelen van hoofdhuid reiniging

Met deze behandeling worden vuil, oliën en productresten verwijdert uit uw haar. Dit ontstopt de poriën en stimuleert bloedsomloop rondom het hoofdhuid, met als resultaat bevordering van de haargroei. Het vermindert ophoping van dode huidcellen waardoor de pH-balans wordt behouden. Dit voorkomt irritatie, jeuk en roos aan het hoofdhuid. Een schone hoofdhuid absorbeert verzorgingsproducten beter voor optimale effectiviteit, vooral bij behandelingen zoals de “Japanese Headspa”. Reiniging geeft een verfrissend gevoel, waardoor comfort en hygiëne worden bevorderd. Frequentie en methoden variëren afhankelijk van haartype, huidtype en persoonlijke voorkeuren. Regelmatige reiniging kan helpen bij het behouden van een gezonde hoofdhuid en glanzend haar. Het voorkomt ook problemen zoals seborroïsch eczeem en andere irritaties. Kortom, hoofdhuidreiniging, vooral met methoden zoals de “Japanese Headspa”, is essentieel voor een gezonde en verzorgde haardos.

Essential treatment

Dit is de behandeling om je hoofdhuid en haar een nieuw leven in te blazen. Deze behandeling starten we met een analyse van het hoofdhuid. Vervolgens reinigen we het haar en hoofdhuid. We vervolgen de behandeling met een massage aan het hoofdhuid, nek en schouders. Deze massage bevordert de bloedcirculatie en zet de lymfedrainage in werking. Tot slot drogen we het haar.

Tailoring treatment

Dit is de behandeling om je haar en hoofdhuid een boost te geven. De behandeling start met een analyse van het hoofdhuid. Vervolgens wordt een vragenlijst ingevuld waarbij de wensen worden vastgesteld. We reinigen het haar en hoofdhuid en aan de hand van de wensen wordt een unieke samenstelling van vitamines en boosters toegevoegd. Daarna krijgt u een massage aan het hoofdhuid, nek en schouders. Deze massage bevordert de bloedcirculatie en zet de lymfedrainage in werking. Tot slot drogen we het haar. 

Embrace your curls

Geef je krullen en hoofdhuid de refreshment die het nodig heeft. Deze behandeling starten we met een analyse van het hoofdhuid. Vervolgens reinigen we het haar en hoofdhuid. We vervolgen de behandeling met een massage aan het hoofdhuid, nek en schouders. Deze massage bevordert de bloedcirculatie en zet de lymfedrainage in werking. Tot slot drogen we het haar.

 

 

Disclaimer:

Indien u extensions heeft in het haar, is het niet mogelijk om deze behandelingen uit te voeren. Het haar wordt niet in model geföhnd. De behandelingen worden uitgevoerd door een vrouwelijke behandelaar en is enkel te boeken door vrouwen.

 

 

 

Ontdek onze schoonheidssalon in Amsterdam

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon in Amsterdam die effectieve behandelingen tegen pigmentvlekken aanbiedt? Dan ben je bij Mooiste Ik aan het juiste adres. Onze schoonheidssalon in Amsterdam-West is makkelijk te bereiken en werkt enkel met de beste producten. Dankzij de duidelijke en transparante prijzen kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Wij bieden bovendien gezichtsbehandelingen aan voor ieder huidtype, altijd met persoonlijke zorg en aandacht. Zo voel je je altijd welkom in onze schoonheidssalon.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze behandelingen tegen pigmentvlekken? Of ben je benieuwd naar de andere behandelingen die wij aanbiedingen? Stel dan gerust je vragen en neem contact met ons op. Zo kunnen we meteen een afspraak inplannen voor jouw depigmentatie behandeling in Amsterdam.

Menu