Cosmelan behandeling

 1. Home
 2. Cosmelan behandeling

Bij Mooiste Ik bieden we je alles wat je nodig hebt om pigmentvlekken te voorkomen, van op maat gemaakte behandelingen tot de juiste verzorgingsproducten uit onze winkel. Zo kun je ook bij ons terecht voor een Cosmelan behandeling.

Wat is een Cosmelan behandeling?

Een behandeling met Cosmelan is ontwikkeld om pigmentatie tegen te gaan. Zo werkt deze behandeling tegen ouderdomsvlekjes en andere verkleuringen van de huid. Dat kan doordat het product diep in de huid binnendringt en zo de pigmentatie van binnenuit stopt en vermindert. Doordat de behandeling wordt aangevuld met producten die je dagelijks thuis gebruikt, geniet je van een langdurig resultaat.

Cosmelan behandeling

De Cosmelan behandeling is een revolutionaire behandeling tegen pigmentvlekken. Bij deze behandeling wordt je huid verzorgd met het bijzondere masker van Cosmelan. Dit huidmasker blijft maar liefst 8 tot 12 uur op de huid zitten en krijgt zo alle kans om diep in de huid door te dringen. Bij de behandeling zijn ook enkele verzorgingsmiddelen inbegrepen die je mee naar huis neemt. Door deze dagelijks te gebruiken, vervagen de pigmentvlekjes langzaam maar zeker.

Voordelen

Kies voor een behandeling met Cosmelan in Amsterdam en geniet van de volgende voordelen:

 • Effectief tegen alle vormen van pigmentatie, dus ook zwangerschapsmaskers en ouderdomsvlekjes
 • Geschikt voor ieder huidtype
 • Snel resultaat
 • Vaak is één behandeling al voldoende

Cosmelan behandeling bij Mooiste Ik

Ben je op zoek naar een locatie voor Cosmelan in Amsterdam? Dan kun je terecht bij Mooiste Ik. In onze schoonheidssalon bieden wij verschillende behandelingen aan, waaronder een intensief Cosmelan masker. We stemmen onze gezichtsbehandelingen helemaal op jou af, voor het mooiste resultaat.

Tarieven Cosmelan

Bij Mooiste Ik weet je altijd waar je aan toe bent, ook als het om onze tarieven gaat. Voor een Cosmelan behandeling brengen wij de volgende bedragen in rekening:

 • Cosmelan: € 700,-
 • Cosmelan mesopeel (inclusief voorbereidende peeling): € 780,-

Bij deze prijzen zijn zowel het masker als de producten voor thuis inbegrepen. Je ontvangt dus ook verzorgingsproducten waar je thuis nog maandenlang plezier van hebt.

Hoe verloopt de behandeling?

De Cosmelan behandeling bestaat altijd uit drie stappen:

 1. Om je huid voor te bereiden, wordt deze behandeld met speciale zuren die voor een mooie peeling zorgen.
 2. Nu je huid klaar is, brengen wij het Cosmelan masker aan. Dit masker laat je 8 tot 12 uur intrekken en draag je dus nog wanneer je weer naar huis gaat. Je spoelt het masker zelf af na de vooraf afgesproken tijd.
 3. Na enkele weken kom je nog eens langs voor een nacontrole. Je gebruikt bovendien dagelijks verzorgingsproducten die bij de Cosmelan behandeling horen om je huid optimaal te ondersteunen. Tijdens de nacontrole kijken we wat voor effect het masker heeft gehad en of er nog een aanvullende behandeling nodig is.

Onze praktijk in Amsterdam

Heb je interesse in een behandeling met Cosmelan? Kom dan langs bij onze praktijk in Amsterdam. Mooiste Ik heeft een prachtige locatie in Amsterdam-West. Hier voel je je meteen thuis dankzij de warme aankleding en word je geholpen door ervaren schoonheidsspecialisten. Je mag op een aantal zekerheden rekenen wanneer je bij ons een afspraak maakt:

 • Persoonlijke zorg en aandacht
 • Transparante prijzen
 • Alleen de beste producten

Stel jouw vraag

Wil je meer weten over een Cosmelan behandeling? Of ben je enthousiast geworden en plan je het liefste meteen een afspraak in? Dat kan, want salon Mooiste Ik is zowel digitaal als telefonisch bereikbaar. Neem contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen zo snel mogelijk.

Menu